The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of
a year in the life of his renowned restaurant, NomaA Journal is a
highly personal document of the creative processes at Noma and the
challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an
unspecified year of the restaurant's history. After a month of
vacation, Redzepi made a resolution to keep this journal and to
dedicate a year to the creativity and well-being at Noma. The
result is an unusually candid, and often witty, insight into the
inner workings of one of the most creative minds in the food
industry today.From the publisher of Noma: Time and Place in Nordic
Cuisine and A Work in Progress, in which A Journal was originally
featured.
Štvrté pokračovanie najúspešnejšej fantasy série súčasnosti Trón zo
skla. Prečítaj a podľahni – séria Trón zo skla je aj tvoja nová
závislosť. Celaena sa vracia do nenávideného impéria. Aby sa
pomstila. Aby zachránila svoje kedysi mocné kráľovstvo a postavila
sa zoči-voči tieňom z minulosti. Odkedy akceptovala svoje férske
dedičstvo, už nie je najobávanejšou nájomnou vrahyňou Celaenou
Sardothien. Teraz je Aelin Galathynius, dedička terrasenského
kráľovského trónu. No kým sa zmocní trónu, musí bojovať. Za svojho
bratranca - bojovníka ochotného za ňu položiť vlastný život. Za
svojho priateľa - mladíka spútaného v temnom väzení. A za svoj ľud
zotročený surovým kráľom, za ľud očakávajúci návrat kráľovnej.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...