Prečo sa chlieb a koláče robia z obilia? Kto znáša vajcia a ako sa
z vajíčka uvarí praženica? Prečo zemiaky treba okopávať? Ako
vznikne z mlieka jogurt? Je mäso zdravé? Prečo nám z cibule tečú
slzy a cesnak v ústach štípe? Kde sa vôbec berie jedlo? Každá
kapitola tejto knihy prináša odpovede na otázky detí, ako vzniká
jedlo. Zároveň je kuchárskou knihou, vďaka čomu si deti môžu
vyskúšať, ako sa z farmárskych produktov pripravujú rôzne pochúťky.
Táto kniha priblíži a vysvetlí, ktoré farmárske produkty sú
najdôležitejšie a ako vlastne vznikajú. Čo všetko musia farmári
vedieť a urobiť, aby sme si jedného dňa mohli vychutnať palacinky,
zemiakovú placku, bryndzové halušky či praženicu. Aby ste sa s
farmárskymi produktmi lepšie zoznámili, pripravili sme pre vás aj
plno jednoduchých receptov.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Z farmy až na tanier je 17,40 €
Metodický materiál k 1. pracovnému zošitu a učebnici autorov Zuzana
a Peter Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené
didaktickými radami a postrehmi autorov. Obsah Zlomky Zlomok
Číselná os Rozširovanie a krátenie zlomkov Porovnávanie a
usporadúvanie zlomkov Zlomky, zmiešané čísla a desatinné čísla
Sčítanie a odčítanie zlomkov Násobenie a delenie zlomkov Slovné
úlohy Krížom-krážom Percentá, promile Prečo percentá? Percento Časť
prislúchajúca počtu percent Počet percent Základ Slovné úlohy
Jednoduché úrokovanie Diagramy Promile Krížom-krážom Kváder a kocka
Voľné rovnobežné premietanie, perspektíva Stenová a telesová
uhlopriečka Nárys, pôdorys a bokorys
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...