Vianočné Kváskovanie - Chuť Vianoc

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 22,71 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Vianočné Kváskovanie - Chuť Vianoc kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
22,71 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Vianočné Kváskovanie - Chuť Vianoc kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
22,71 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova. Táto nádherná kniha obsahuje 38 úžasných vianočných receptov pripravených pomocou tradičného kvásku. Recepty, ktoré vzdávajú poctu nostalgickým spomienkam na detstvo, tradíciám a milovaným vianočným dobrotám. Či už recepty od babičiek alebo novodobé recepty, aj vo vašej rodine sa stanú tie najobľúbenejšie. Sladké a slané potešenia, ktorým sa nedá odolať a ktoré vám pomôžu vyčarovať tú správnu atmosféru u vás doma. Kniha, ktorá vám pomôže vytvoriť pohodu aradosť nielen počas Vianoc. Pravá chuť Vianoc začína v kuchyni. Kniha je určená nielen pre skúsených domácich pekárov, ale aj pre začiatočníkov v kváskovaní. Pre každého, kto si chce vytvoriť doma tú správnu vianočnú pohodu v kuchyni a následne aj pri stole. Je ideálna taktiež aj pre ľudí, ktorí chcú vyskúšať kváskovanie a zistiť, že kváskové pečenie je ľahké a ešte chutnejšie než klasické. A naviac: vďaka kvásku v ceste sú dobroty pre naše telo stráviteľnejšie a nutrične vyváženejšie. Recepty sú výbornými dobrotami, ktoré vás prekvapia nápaditosťou, dokonalou chuťou, a pritom jednoduchou prípravou. Postup receptov je písaný jednoducho a zrozumiteľne v bodoch, aby ste boli zbavení stresu z čítania zložitých textov. Náročnejšie recepty sú naviac doplnené podrobným fotopostupom, pre ľahšie pochopenie postupu v recepte. Vďaka grafickým ikonám na začiatku každého receptu rýchlo zistíte, koľko kusov upečiete, s akým časom treba pri príprave počítať a koľko minút vám pečenie potrvá. V receptoch nájdete aj možnosti na ďalšie variácie a rôzne obmeny príchutí, tvarov cesta či plniek. Pri receptoch sú napísané naviac aj tipy, ktoré vám prezradia cenné rady a fígle od skúsenej certifikovanej pekárky. Či už tipy pri príprave cesta, samotnom pečení alebo pri skladovaní dobrôt. Táto kniha je viac než len vianočná kniha s vynikajúcimi kváskovými receptami. Vďaka maličkostiam v nej ukrytých zažijete počas predvianočného pečenia chvíle radosti a pohody. Je to kniha, ktorá nakŕmi nielen váš žalúdok, ale aj oči a dušu. V knihe nájdete: 38 receptov z kvásku Recepty, ktoré sú vďaka kvásku stráviteľnejšie, nutrične vyváženejšie a zdraviu prospešnejšie Osvedčené recepty od autoriek knižných bestsellerov Kváskovanie 1, 2, 3 Recepty z bežne dostupných surovín Zrozumiteľné postupy Ikonky pre ľahšiu orientáciu v recepte Cenné rady, tipy a fígle od skúsenej certifikovanej pekárky. Kniha, s ktorou môžete zažívať chuť pravých Vianoc 365 dní v roku. Exkluzívna limitovaná edícia série kníh Kváskovanie.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Vianočné Kváskovanie - Chuť Vianoc je 22,87 €


Zobraziť všetky knihy autora Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau
Výber kníh vydavateľa Plutos Company, s.r.o

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Plutos Company, s.r.o
Naše tipy


Zrkadlo
Vlado a Helena, manželia, úplne obyčajní, v úplne bežnom manželstve s jednou dcérou. Zabezpečení, bez konfliktov, bez lásky. Spolubývajúci, ktorí zabudli, že kedysi to medzi nimi iskrilo. Helena si to uvedomuje, no vôbec netuší, čo je potrebné zmeniť, aby to opäť fungovalo. Vlado zatiaľ žije svojimi hobby a zrejme mu nič nechýba... Helena sa teda posadí za internet a začne blúdiť a snívať bez neho. Ako dlho sa dá takto žiť? Až dovtedy, kým vám vaše dieťa, hoci nevedomky, nastaví reálne zrkadlo. Nie je však už neskoro niečo si z toho vziať?