Ako už názov tejto knihy napovedá, variť môže naozaj každý.
Pokročilí aj začínajúci kuchári a kuchárky v nej nájdu textové aj
obrazové návody na množstvo skvelých receptov predovšetkým zo
stredomorskej kuchyne. Pomocou metódy "krok za krokom" zvládnu
všetci bez problémov základné techniky čistenia, porciovania a
úpravy zeleniny, mäsa a rýb. Naučia sa pripravovať domáce
cestoviny, rôzne druhy pečiva, tort a sladkostí. Dozvedia sa ako
správne spracovávať známe i menej známe suroviny. Zoznámia sa aj s
kuchynským náčiním, ktoré by nemalo chýbať v ich kuchyni. Preložené
z talianskeho originálu.
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...