Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou
zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky,
klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou
mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i
dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby
konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové
přílohy a saláty.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů je 14,49 €
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...