Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i
jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů
energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů
našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás
provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování
a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení.
Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou
(Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po
mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce
najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv
kolem Permakultury CS).
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Uchovávání úrody, 2. vydanie - Kolektív autorov je 11,22 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...