If saffron was the most precious culinary item of the Middle Ages,
then the truffle is that of the 21st century. Gourmets let the
unique aroma of the truffle cost up to € 1.200 per kilogram. In his
new book, star chef Patrik Jaros takes you on a treasure hunt and
initiates you into the preparation of this delicacy. A subtle
philosophy develops, from the painstaking search to the most regal
dish – the truffle is a lifestyle. On 260 large format pages, the
aroma of the white as well as the black truffle confers a breath of
exclusiveness on each course of the menu, leaving no preparation
question unresolved. Follow us into the unforgettable world of the
truffle and let yourself be inspired by the masterly photographed
dishes.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...