J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised
home cooking, selling more than half a million copies with its
science-based approach to everyday foods. For fast, fresh cooking
for his family, there's one pan Lopez-Alt reaches for more than any
other: the wok.Whether stir-frying, deep frying, steaming,
simmering or braising, the wok is the most versatile pan in the
kitchen. Once you master the basics?the mechanics of a stir-fry and
how to get smoky wok hei at home?you're ready to cook home-style
and restaurant-style dishes from across Asia and the West, from
Kung Pao Chicken to Pad Thai to San Francisco-Style Garlic Noodles.
Lopez-Alt breaks down the science behind his beloved Beef Chow Fun,
fried rice, dumplings, tempura vegetables and seafood and
dashi-simmered dishes.Featuring more than 200 recipes?including
simple no-cook side dishes?instructions on knife skills and pantry
stocking alongside more than 1,000 colour photographs, The Wok
provides endless ideas for brightening up dinner.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...