The Slimming Foodie in Minutes

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 28,45 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

The Slimming Foodie in Minutes kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
28,45 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
'Pip Payne is on a mission to help us eat well, without feeling we're on a diet.' - BEST100+ FAST AND FLAVOUR-PACKED RECIPES FROM THE SUNDAY TIMES BESTSELLING AUTHORFast food doesn't have to be unhealthy. The Slimming Foodie in Minutes has a choice of over 100 low-calorie recipes, all of which can be prepped or cooked in 30 minutes or less. One of the biggest obstacles to healthy eating is time - after a long day it can be tempting to cave into a takeaway or rely too heavily on processed foods for that quick fix.However, the Slimming Foodie's new cookbook contains over 100 speedy, delicious and nutritious recipes, all under 600 calories and made with everyday ingredients that won't break the bank. The Slimming Foodie is an expert on simple cooking. She has already shown us that we don't have to forgo flavour to eat better and has now made slimming even more convenient with these quick and tasty meals.With mouth-watering, low calorie food this fast, The Slimming Foodie in Minutes will ensure cooking for the family never takes away from your evening!CONTENTS INCLUDE:Chapter 1: Breakfast &,amp, BrunchTropical breakfast ice cream, Pesto fried eggs and Little ham, leek &,amp, cheddar frittatasChapter 2: Meat-free DaysBloody Mary soup, Taste the rainbow noodle salad and Vegan spicy black bean burgersChapter 3: Midweek WinnersChermoula baked salmon, Balsamic chicken with long-stem broccoli and Pork, ginger &,amp, lime meatballsChapter 4: Family FavouritesChicken salsa rice, All-about-the-gravy sausage &,amp, mash and Beef &,amp, gnocchi raguChapter 5: FakeawaysPinto bean &,amp, sweet potato chilli, Spicy tuna quesadilla and Brisk butter chickenChapter 6: Slam-dunk DinnersCosy lemon chicken &,amp, potato casserole, Creamy peanut pulled pork and Korean-style Gochujang beef brisket Chapter 7: Snacks &,amp, SidesToasted walnut hummus, Flavour-bomb roast cherry tomatoes and Mini Peshwari naans
Výber kníh autorov Octopus Publishing Group , Pip Payne

Zobraziť všetky knihy autora Octopus Publishing Group, Pip Payne
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Pôvod
Harvardský ikonograf profesor Robert Langdon príde do Guggenheimovho múzea moderného umenia v Bilbau, aby sa zúčastnil na odhalení objavu, ktorý „naveky zmení tvár vedy“. Podujatie usporiadal štyridsaťročný miliardár a futurista Edmond Kirsch, ktorý sa vďaka svojim ohurujúcim ultramoderným vynálezom a odvážnym predpovediam preslávil po celom svete. Kirsch, ktorý pred dvoma desaťročiami patril k prvým Langdonovým študentom na Harvarde, sa chystá zverejniť prelomový vedecký objav, ktorý zodpovie dve zo základných otázok ľudskej existencie. Langdona a stovky hostí uchváti originálna prezentácia, oveľa kontroverznejšia, ako Langdon čakal. Dokonale zorganizovaný večer sa však v okamihu zmení na chaos a hrozí, že Kirschov vzácny objav sa navždy stratí. Langdon sa ocitne v bezprostrednom ohrození a musí z Bilbaa utiecť. Sprevádza ho Ambra Vidalová, elegantná riaditeľka múzea, ktorá Kirschovi pomohla provokatívny večer pripraviť. Vydajú sa do Barcelony, aby našli záhadné heslo, ktorým odhalia Kirschovo tajomstvo. Pri pátraní v temných vodách utajených dejín a radikálneho náboženstva sa Langdon s Vidalovou musia skrývať pred nepriateľom, ktorého všadeprítomná moc zjavne pramení v španielskom kráľovskom paláci a ktorý sa nezastaví pred ničím, aby Edmonda Kirscha umlčal. Na ceste vyznačenej moderným umením a tajuplnými symbolmi odhalia Langdon a Vidalová stopy, ktoré ich nakoniec dovedú až ku Kirschovmu nečakanému objavu... a šokujúcej pravde, čo nám tak dlho unikala.