The Pain D'avignon Baking Book

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 43,65 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

The Pain D'avignon Baking Book kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
43,65 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Five-star bread and pastry recipes, and a tale of adventure, from an iconic East Coast bakery. A good loaf of bread has the power to bring--and keep--people together, wherever they may be. In a journey that started in Belgrade amid the beginnings of war, and continued in America, four friends tested this philosophy to the extreme: They began a new life and opened a tiny bakery together on Cape Cod. Working hectic, twenty-four-hour days, while living all together in a loft above their business and making it all up as they went along, the founders of Pain D'Avignon quickly became one of the first highly acclaimed purveyors of artisanal bread in the Northeast. For thirty years Pain D'Avignon has been pursuing excellence in the art of the bread making inspired by the old-world methods while partnering with New York's top chefs to bring a five-star bread to our everyday life. As a baker who had an unorthodox bread education, Uliks Fehmiu has learned over time that practice and patience are the most important parts of the journey, and here he shares this important lesson with home bakers everywhere, while giving them an accessible, step-by-step primer on mastering the fundamentals. With 60 recipes, including their iconic Cape Cod-inspired Cranberry and Pecan Bread, Classic Sourdough, Thyme Baguette with a Touch of Lemon, and Plum Galette with Pistachio Paste, The Pain D'Avignon Baking Book is a tried-and-true collection of must-make breads and pastries, with extraordinary and immersive storytelling. It is a celebration of bread, of perseverance, and of baking with heart and purpose.

Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Matematika 6 - Pracovný zošit 2 - Sprievodca učiteľa - Zuzana Berová
Metodický materiál k 2. pracovnému zošitu autorov Zuzana a Peter Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené didaktickými radami a postrehmi autorov. Obsah Desatinné čísla Slovné úlohy Delenie desatinného čísla prirodzeným číslom Aritmetický priemer Delenie desatinného čísla desatinným číslom Keď sa delenie nekončí Krížom - krážom Trojuholník Trojuholníková nerovnosť Vnútorné a vonkajšie uhly trojuholníka Výška trojuholníka Rozdelenie trojuholníkov podľa veľkosti strán Konštrukcia trojuholníka, vety o zhodnosti trojuholníkov Rovnoramenný trojuholník Rovnostranný trojuholník Krížom - krážom Obsah obdĺžnika a štvorca Keď štvorčeková sieť stačí Keď štvorčeková sieť nestačí Premeny jednotiek obsahu Obsah štvorca a obdĺžnika Obsah pravouhlého trojuholníka Krížom - krážom Objem kocky a kvádra Objem kocky a kvádra Krížom - krážom Kombinatorika Hľadanie systému Stratégia riešenia kombinatorických úloh Krížom - krážom