This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs
working worldwide today, together with samples of their glorious,
highly sophisticated confections. Some of the chefs are
up-and-coming, others are well established, all are innovative
pioneers in a uniquely appealing creative field. Profiles of each
pâtissier include an informative biography giving a sense of their
individual style. Also included are scores of recipes for
world-class cakes, tarts, biscuits, petits fours, plated desserts,
pastries, confectionery, chocolate, ice creams and sorbets, with a
final chapter focusing on the lavish sugar-paste world of
celebratory cakes. Offering a wealth of inspiring and delicious
material, this book is a must for professional pastry chefs, keen
amateurs and anyone interested in the gourmet lifestyle.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...