A rich trove of contemporary global Jewish cuisine, featuring
hundreds of stories and recipes for home cooks everywhere The
Jewish Cookbook is an inspiring celebration of the diversity and
breadth of this venerable culinary tradition. A true fusion
cuisine, Jewish food evolves constantly to reflect the changing
geographies and ingredients of its cooks. Featuring more than 400
home-cooking recipes for everyday and holiday foods from the Middle
East to the Americas, Europe, Asia, and Africa - as well as
contemporary interpretations by renowned chefs including Yotam
Ottolenghi, Michael Solomonov, and Alex Raij - this definitive
compendium of Jewish cuisine introduces readers to recipes and
culinary traditions from Jewish communities the world over, and is
perfect for anyone looking to add international tastes to their
table.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...