Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú
hodnotu a kulinárske uplatnenie. Naša kniha vám ponúka bližší
pohľad na tento vzácny dar prírody. Autorky sa zamerali na
spracovanie tekvice. Ponúkajú širokú škálu receptov od polievok,
slaných jedál až po sladké jedlá či múčniky a zmrzlinu. Pri
niektorých z nich nájdete aj dobré rady na vylepšenie alebo
doplnenie jedál, ako aj návrh na prípravu jedla pri bezlepkovej
diéte. Príprava jedál nie je časovo náročná. V knihe prinášame aj
námety na skladovanie a konzervovanie tekvíc. Veríme, že každý si
nájde v publikácii niečo zaujímavé a rozšíri rady milovníkov tekvíc
a tekvicových jedál. Prajeme vám príjemnú zábavu pri príprave
výživných a zdravých jedál. Autorky už dlhé roky vyučujú odborné
predmety na Hotelovej akadémii Ľudovíta Wintera v Piešťanoch.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Tekvica na našom stole - Otília Jurgová,Katarína Sedláková je 7,32 €
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...