Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i
obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje
zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a
zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů,
požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a
přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními
pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího,
vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa
mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý
díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku
MŠMT ČR.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Technologie přípravy pokrmů 1 je 6,91 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...