Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš
mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto
knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania. Kniha
Gastronómia v kocke nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou.
Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však
praktické a presne zacielené rady, ktoré ti pomôžu zorientovať sa v
rozmanitom svete gastronómie. Andrej Šulka ich zozbieral počas
siedmich rokov praxe na Slovensku, v Taliansku a vo Francúzsku a
napísal jednoducho, prehľadné bez zbytočných „omáčok“ (aj keď
kapitolu o omáčkach v nej nájdeš tiež). Cenné a prehľadné
informácie z kuchyne i baru, ktoré sú doplnené autorovými
ilustráciami, uľahčia ich zapamätanie. Zistíš, ako prebieha proces
výroby vína či kávy, aké bylinky a koreniny najčastejšie používame,
alebo s akými nástrojmi pracuje barman. A to je len zlomok toho, čo
sa v tejto knihe môžeš dozvedieť.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Svet gastronómie: Príručka, ktorú hľadáš je 14,26 €
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...