150 inspiring and authentic Italian recipes for meat, poultry, and
game – from the world's most trusted authority on Italian cuisine.
The Italian approach to cooking with meat is to keep things
straightforward and maximize the flavour. This book showcases
simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken
cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman
lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time
in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the
different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat
type - along with the side dishes that best complement them.
Ďalší príbeh z rodinnej ságy Sedem sestier. V tretej časti série je
hlavnou hrdinkou Star d’Apliese. Plachá, submisívna dievčina, ktorá
celý život žije v tieni svojej sestry Cece. Podobne, ako ostatné
adoptívne dcéry svojho nevlastného otca, dostáva indíciu, aby
hľadala svoj pôvod. Star dostáva adresu istého londýnskeho
kníhkupectva a tiež meno, na ktoré sa tam má spýtať – Flora
MacNicholová. Pátranie po svojich predkoch Star zavedú do
prekrásneho panského sídla v Kente a nádhernej Jazernej oblasti. Až
tu sa Star pomaličky začne dostávať zo svojej ulity a otvára svoju
dušu aj srdce pocitom, ktoré dovtedy nikdy nepoznala.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...