Prehľad dejín spisovnej slovenčiny

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 4,50 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Prehľad dejín spisovnej slovenčiny kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
9,08 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Prehľad dejín spisovnej slovenčiny kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
4,50 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Prehľad dejín spisovnej slovenčiny kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
8,89 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Náš spisovný jazyk je živý fenomén. ktorý má za sebou dramatické dejiny. významné medzníky. obdobia ohrození i prudkého vývinu. Dvojica popredných jazykovedcov predkladá synteticky spracované výsledky najnovšieho bádania o zložitom historickom vývine spisovnej slovenčiny. jej východiskách a vplyvoch. ktoré spoluurčovali podobu nášho dnešného jazyka. Osobitnú pozornosť venujú autori rozvoju spisovnej slovenčiny v 20. storočí. ktoré sa vyznačuje prudkou dynamikou zmien.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Prehľad dejín spisovnej slovenčiny je 7,94 €

Výber kníh vydavateľa Matica slovenská

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Matica slovenská
Naše tipy


Ako zhmotniť svoje túžby
Táto knižka zhŕňa podstatu učenia, ktoré vám umožní mať to, čo chcete, a žiť radostný, naplnený život. V našej realite pôsobia vesmírne zákony, ktoré sú určujúce pre všetko, čo zažívame a čo sa deje. Keď tieto zákony pochopíte a naučíte sa zopár jednoduchých, no zásadných praktických postupov, budete si môcť vedome vytvárať svoj vlastný život a napĺňať svoje túžby vo všetkých životných oblastiach, či už sú to vzťahy, financie, zdravie, práca alebo čokoľvek iné. Sme totiž slobodné tvorivé bytosti a všetko, čo sa nám deje, si sami vytvárame.