František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a
u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí
doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli
vychutnávať jeho „božskú“ kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá
knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou
tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského
kulinárskeho sveta – úžasného praktika pri varení, dlhoročného
prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata
v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z
hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života.
Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni
pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich
najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Pochúťky a misy z hydiny je 7,50 €
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...