František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a
u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí
doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli
vychutnávať jeho „božskú“ kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá
knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou
tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského
kulinárskeho sveta – úžasného praktika pri varení, dlhoročného
prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata
v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z
hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života.
Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni
pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich
najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Pochúťky a misy z hydiny je 7,50 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...