Pate, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for
knowledge of charcuterie. Beginning with the basic principles of
how and why these preparations work, Brian Polcyn and Michael
Ruhlman include recipes both surprising and delicious, such as a
succlent chicken terrine embedded with sauteed mushrooms, moden
rillettes of shredded salmon and white fish, classic confits of
duck and goose, and a vegetarian layered potato terrine. Part of
the charcuterie mandate is using the entire animal and an avoidance
of waste so the authors provide the ratios that will allow anyone
to create as much or as little of each dish as desired.This is the
book for when a cook intends to explore these timeless techniques
and create exquisite food.
Pôvabná knižka nielen pre deti, ale pre všetkých, ktorí chcú deťom
porozumieť. Toto dielko dosiahlo svetový úspech a patrí do zlatého
fondu svetovej literatúry. Jeho hodnota a krása nespočíva len v
peknom rozprávkovom príbehu, ale hlavne v myšlienkach, ktoré ako
vzácne kamienky vytvárajú obraz ľudských vlastností...
Saint-Exupéry svoju knižku s čistým detským pohľadom na svet
venoval najlepšiemu priateľovi. Veď všetci dospelí boli najprv
deťmi. Ale máloktorý z nich sa na to pamätá.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...