Olasz finomságok könyve - Itáliai konyha régióról régióra - Kolektív autorov

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 12,26 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Olasz finomságok könyve - Itáliai konyha régióról régióra - Kolektív autorov kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
12,26 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Az olasz konyha különlegességeit is megismertető kulturális szakácskönyv régióról régióra, a tradicionális olasz menüsort követve ismerteti meg Itália kulináris jellegzetességeit, a hazaitól eltérő étkezési szokásait, ám megadja a magyar hagyományokhoz való alkalmazkodás tippjeit is. Az olasz konyha nem csak pizzából és tésztából áll: a könyvben számos finom leves, sült, zöldségétel, ital, sőt lekvár receptje is olvasható.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Olasz finomságok könyve - Itáliai konyha régióról régióra - Kolektív autorov je 12,26 €

Výber kníh autora kolektív autorov

Zobraziť všetky knihy autora kolektív autorov
Výber kníh vydavateľa Scolar Kiadó

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Scolar Kiadó
Naše tipy


Búrková sestra (Sedem sestier 2)
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí, ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým vlastne je.