Celebrated as the world's first mozzarella bar, Obika presents a
collection of simply prepared Italian recipes that combine Italy's
finest artisanal ingredients with innovative presentations. Obika-a
Sicilian expression meaning here we are - was founded in Rome in
2004 as the first mozzarella bar, with every dish prepared in full
view of the diner. Known for presenting traditional Italian
products in a clear and contemporary way, Obika has since expanded
worldwide with more than twenty restaurants in Italy, England,
Japan, and the United States. With over one hundred recipes, the
book is organized as a series of ideal menus consisting of various
dishes made with Italy's classic regional ingredients sourced from
artisanal producers. The recipes are accompanied by suggested wine
pairings tailored to fit Obika's signature mozzarella combinations,
salads, the first and second courses, desserts, and its iconic oval
pizzas made with slow-rising yeast.
Vlado a Helena, manželia, úplne obyčajní, v úplne bežnom manželstve
s jednou dcérou. Zabezpečení, bez konfliktov, bez lásky.
Spolubývajúci, ktorí zabudli, že kedysi to medzi nimi iskrilo.
Helena si to uvedomuje, no vôbec netuší, čo je potrebné zmeniť, aby
to opäť fungovalo. Vlado zatiaľ žije svojimi hobby a zrejme mu nič
nechýba... Helena sa teda posadí za internet a začne blúdiť a
snívať bez neho. Ako dlho sa dá takto žiť? Až dovtedy, kým vám vaše
dieťa, hoci nevedomky, nastaví reálne zrkadlo. Nie je však už
neskoro niečo si z toho vziať?
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...