Celebrated as the world's first mozzarella bar, Obika presents a
collection of simply prepared Italian recipes that combine Italy's
finest artisanal ingredients with innovative presentations. Obika-a
Sicilian expression meaning here we are - was founded in Rome in
2004 as the first mozzarella bar, with every dish prepared in full
view of the diner. Known for presenting traditional Italian
products in a clear and contemporary way, Obika has since expanded
worldwide with more than twenty restaurants in Italy, England,
Japan, and the United States. With over one hundred recipes, the
book is organized as a series of ideal menus consisting of various
dishes made with Italy's classic regional ingredients sourced from
artisanal producers. The recipes are accompanied by suggested wine
pairings tailored to fit Obika's signature mozzarella combinations,
salads, the first and second courses, desserts, and its iconic oval
pizzas made with slow-rising yeast.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...