Discover fresh, Nordic family cooking with this book from Noma
co-founder Claus Meyer. With its focus on good, seasonal
ingredients and lightness of touch, Nordic cuisine is perfect
family food. In this book, Claus Meyer brings the ethos that built
Noma into the world's best restaurant into the home with
easy-going, accessible dishes that will fit seamlessly into family
life. The book is divided into four seasonal chapters so that you
can get the most from the food and flavours in season. There are
also features on food from the wild, including chanterelles,
dandelions and blackberries.With recipes including Creamy Root
Vegetable Soup with Crispy Bacon, Braised Pork Cheeks with Beer and
Plum Vinegar, Pan-fried Mullet with Cucumber and Peas in Dill
Butter and Rhubarb Cake you can bring the delicious flavours of the
Nordic countries into your own kitchen.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...