Slovník je určený všetkým záujemcom o gastronómiu, najmä študentom
hotelových škôl a odborných učilíšť, kuchárom a čašníkom, ktorí
pracujú, či majú záujem pracovať v oblasti reštauračných služieb v
nemecky hovoriacich krajinách. Nechýba ani konverzácia, do ktorej
sme sústredili najčastejšie používané frázy, ktoré využije každý
návštevník reštaurácie v zahraničí. Súčasťou slovníka je aj prehľad
národných jedál a nápojov Nemecka, Rakúska a Švajčiarska.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Nemecko/slovenský a slovensko/nemecký profesný slovník gastronómia je 12,26 €
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...