Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch
druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa pestrý
jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka
ešte tvorivejšiu kuchyňu, plnú čerstvej zeleniny, ovocia, korenín a
jeho najnovších kulinárskych kreácií aj nečakaných kombinácií.
Nápadité recepty sú doplnené autorovými postrehmi, zážitkami a
skúsenosťami. Každé nové jedlo sprevádza samostatná fotografia,
pričom o všetky sa postaral opäť autor. Nechýba dokonca aj zbierka
čitateľských fotografií, reagujúca na jeho debutovú knihu.
Originálny obal knihy vytvorili renomovaní fotografi Klaus Enrique
a Branislav Šimončík. Martin PYCO Rausch vyštudoval hotelovú
akadémiu a okrem gastronómie a cestovania sa venoval hudobnej
dramaturgii. Do povedomia sa zapísal predovšetkým ako rozhlasový a
televízny moderátor. V roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a
vydavateľ publikáciou “MOJE JEDLO”. Od roku 1994 je vegetariánom.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...