Modernist Pizza

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 436,05 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Modernist Pizza kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
436,05 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food. Created by the team that published the critically acclaimed Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking and Modernist Bread, this groundbreaking set is the culmination of exhaustive research, travel, and experiments to collect and advance the world's knowledge of pizza. Authors Nathan Myhrvold and Francisco Migoya share practical tips and innovative techniques, which are the outcome of hundreds of tests and experiments. Spanning 1,708 pages, including three volumes plus a recipe manual, Modernist Pizza is much more than a cookbook: it's an indispensable resource for anyone who not only loves to eat pizza but is also interested in the science, stories, cultures, and history behind it. Each gorgeously illustrated chapter examines a different aspect of pizza, from its history and top travel destinations to dough, sauce, cheese, toppings, equipment, and more. Housed in a red stainless-steel case, Modernist Pizza contains over 1,000 traditional and avant-garde recipes to make pizza from around the globe, each carefully developed with both professional and home pizzaioli in mind. Modernist Pizza will provide you with the tools to evolve your craft, invent, and make sublime creations. There's never been a better time to make pizza.

Zobraziť všetky knihy autora Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, Francisco Migoya
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Myšlienky k sebe samému
Rímska ríša sa na vrchole svojho rozmachu dostávala do čoraz búrlivejších pomerov, keď bola napádaná rôznymi kmeňmi spoza vonkajších hraníc ríše a zároveň v jej vnútri vznikali rozpory medzi samotnými Rimanmi. Marcus Aurelius sa stal cisárom práve v takýchto pohnutých časoch. Väčšiu časť svojej vlády bol nútený prežiť medzi vojskom v odľahlých častiach ríše v bojoch za zachovanie jej celistvosti a v snahe usporiadať pomery po často vznikajúcich rozbrojoch. Životné skúsenosti počas mnohých takto prežitých rokov mu umožnili, aby si v neskoršom čase svojho života vytvoril ucelený pohľad na ľudské bytie a strasti s ním spojené. Je známy ako cisár, ktorý sa výrazne zaujímal o filozofiu, o poznanie ľudskej duše, pričom bol silným zástancom stoicizmu. Marca Aurelia preslávila jednak jeho výnimočná schopnosť udržiavať i počas problematických pomerov celistvosť ríše a riešiť zložité problémy, a tiež jeho filozofické dielo Myšlienky k sebe samému. Dielo napísal v posledných rokoch svojho života a začal ho písať na území Kvádov pri Hrone, teda na území dnešného Slovenska. V Myšlienkach zhŕňa svoje životné skúsenosti a s umiernenosťou sa ponára do úvah o podstate sveta a o jeho princípoch. Okrem vlastných názorov uvádza i množstvo myšlienok iných autorov, čo svedčí o jeho mimoriadne vysokej vzdelanosti. Myšlienky Marca Aurelia sú veľmi pôsobivé a je z nich zrejmé, že ich autor bol znamenitý muž, ktorý sa obdivuhodným spôsobom dokázal zamýšľať nad ľudskou existenciou. Publikáciu dopĺňa úvodná štúdia Miloslava Okála Život a dielo Marca Aurelia.