A seminal Indian cookbook that reflects the way we live, cook,
entertain and eat today. 'Her style of simple yet delicious Indian
recipes will take you on a journey through this extravagant
cuisine' DR RUPY AUJLA Food writer Mallika Basu grew up enjoying
exotic flavours from across India in an unconventional, bustling
home in Kolkata - and then spent years recreating them in a London
kitchen. Now she shares those recipes, techniques and shortcuts so
you too can cook wholesome, real Indian food simply.Embrace weekday
dinners with lightly spiced fish curry, wok-friendly Goan chilli
beef fry or silken kofta curry made with packs of ready-rolled
meatballs. For leisurely weekends, tuck into a feast of Vindaloo
pulled pork, give your Sunday roast a sumptuous twist with spicy
marinades, or enjoy a whole roasted cauliflower encrusted with nut
butter. And that's before you even think about swirling dosa and
more for a full-on Indian brunch...Mallika's recipes respect the
past and celebrate the present in an easy and informal way that
will broaden your understanding of Indian cooking, and inspire you
to return to these simple recipes time and time again.
Vlado a Helena, manželia, úplne obyčajní, v úplne bežnom manželstve
s jednou dcérou. Zabezpečení, bez konfliktov, bez lásky.
Spolubývajúci, ktorí zabudli, že kedysi to medzi nimi iskrilo.
Helena si to uvedomuje, no vôbec netuší, čo je potrebné zmeniť, aby
to opäť fungovalo. Vlado zatiaľ žije svojimi hobby a zrejme mu nič
nechýba... Helena sa teda posadí za internet a začne blúdiť a
snívať bez neho. Ako dlho sa dá takto žiť? Až dovtedy, kým vám vaše
dieťa, hoci nevedomky, nastaví reálne zrkadlo. Nie je však už
neskoro niečo si z toho vziať?
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...