1. vydanie v slovenskom jazykuČasopis Apetit prichádza
na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na
medzinárodnú kuchyňu. Prvou kuchárkou z novej rady je kniha
venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko
obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na
úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...),
bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj
zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj
úplní začiatočníci (napríklad na domácu pastu, cesto na pizzu,
gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska
alebo Sicílie ... a samozrejme nechýbajú ani preslávené talianske
dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá
kapitola je uvedená dvojstránkou, kde sa dozviete, ako správne
nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez
parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.),
Čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii
atď.
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...