Lexikón je spracovaný a zostavený tak, aby bol užitočný
predovšetkým pre stredoškolských študentov, uchádzačov o
vysokoškolské štúdium histórie, práva a príbuzných odborov, ako aj
pre záujemcov o dejiny Slovenska. V prvej časti - kalendáriu - v
chronologickom slede zachytáva slovenské dejiny od prvých dokladov
o pôsobení človeka na našom území až po súčasnosť. Druhú časť tvorí
encyklopedický Slovník obsahujúci vyše 300 hesiel, zoradených
abecedne. V záverečnej časti sa nachádza niekoľko príloh -
genealogická tabuľka dynastií Arpádovcov a Habsburgovcov, prehľad
panovníkov a prezidentov štátov, do ktorých Slovensko v dejinách
patrilo atď.
Ponúkame vám knihu receptov zostavených podľa princípov paleo.
Obsahuje 88 chutných, plnohodnotných jedál s minimálnym podielom
sacharidov, antinutrientov a alergénov. Dominantnou zložkou
všetkých jedál je zelenina, vďaka čomu obsahujú nadpriemerné
hodnoty vitamínov a minerálov. Autori knihu zostavili na základe
vlastných dlhoročných skúseností s varením paleo jedál. Z knihy sa
napríklad dozviete, ako sa pripravujú špagety bez cestovín, rizoto
bez ryže alebo fazuľová polievka bez fazule. Recepty do knihy boli
povyberané tak, aby rešpektovali slovenskú kuchyňu a ich príprava
bola čo najmenej prácna. Kniha obsahuje 88 receptov: – 43 hlavných
jedál – 24 príloh a šalátov – 13 raňajok – 8 polievok Aby sme vám
uľahčili plánovanie a premýšľanie nad varením, kniha je rozdelená
do 4 ucelených týždňov s kompletnými nákupnými zoznamami pre 1, 2
alebo 4 osoby. Všetky recepty autori počas prípravy knihy
vlastnoručne navarili a odfotili. Od paleo stravy môžete očakávať
úpravu hmotnosti, zlepšenie trávenia, nárast životnej energie či
zvýšenie imunity.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...