Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední
době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát -
jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten
skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek!
Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy
nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do
ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře
zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii,
přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau.
Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím
calvadosu.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - 2.vydání je 11,88 €
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...