Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední
době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát -
jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten
skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek!
Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy
nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do
ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře
zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii,
přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau.
Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím
calvadosu.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - 2.vydání je 12,43 €
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...