How to Eat 30 Plants a Week

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 30,88 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

How to Eat 30 Plants a Week kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
30,88 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
'I love the way Hugh inspires us to eat more of the good stuff, and he’s done it again brilliantly here.' JAMIE OLIVER'Hugh translates the exciting science of the gut microbiome into something practical and easy. His beautifully diverse, plant-rich recipes are good for us and for the planet.' POPPY OKOTCHAWith an introduction by Tim Spector, bestselling author and founder of ZOE30 plants may sound a lot, but in Hugh’s expert hands it feels like an easy win, for the delicious meals as much as the incredible health benefits. Central to these is great gut health, and a foreword by gut-health guru Tim Spector explains why Hugh is bang on target to deliver the goods.And in racking up the plant power, you'll feel great, have renewed energy and reset your microbiome. In chapters such as six packed soup and stoups, seven big salads, meat and six veg, fish fivers and tripe threat sides, Hugh shows you how to get many more plants on your plate, with people-pleasing plant-only dishes at the fore, as well as some humdingers with a little well-chosen meat or fish along for the ride. By plants, Hugh means fruit and veg and much more besides – including nuts, seeds, pulses, grains, herbs, spices, chocolate and even coffee.Recipes include: · Purple shakshuka· Shroomami soup· Sichuan aubergine with tofu and black beans· Caponata with chickpeas and apricots· Goat's cheese and greens herby pie· Tomato, rosemary and saffron baked rice· Slow-roast Merguez-spiced shoulder of lamb· Steak, charred little gem and spring onion salsa· Roast ratatouille flatfish· Cracking crab salad· Kimchi and Kraut slaws· Very berry ripple fro-yo... and many more!With plant ingredients numbered by chapter, and overlaps kept to a minimum, it’s easy to keep a count and rack up your weekly plant score. Simply by choosing just a handful of recipes from the book, you will have nailed your 30 plants, and by adding an extra main, a treat or a pud, and a snack or a side, you’ll be well on your way to 50 plants a week! With Hugh to show you the way, this isn’t just going to be doable: it’s going to be easy, it’s going to be fun, and most of all it’s going to be delicious.

Zobraziť všetky knihy autora Bloomsbury Publishing, Hugh Fearnley-Whittingstall
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Outlander 3 - Moreplavec
V treťom diely série OUTLANDER sa dozvedáme, že Jamiemu Fraserovi sa ani pri všetkej snahe nepodarilo zahynúť na bojisku pri Cullodene. Nie je z toho nadšený. V dvadsiatom storočí je Claire síce šokovaná z odhalenia, že Jamie prežil, ale rovnako je aj nadšená. Spoznávame Jamieho príbeh, ako postupne plynie, keď sa pokúša pozliepať život z čiastočiek svojej duše aj svojej krajiny, ktoré zostali, a z Clairinho krátkeho opisu spoznáme uplynulých dvadsať rokov po tom, čo ho opustila v Cullodene. Roger MacKenzie a Brianna (Clairina a Jamieho dcéra) si k sebe nachádzajú cestu počas spoločného pátrania útržkami minulosti a tvrdošijne hľadajú stopy po Jamiem Fraserovi. Dokážu ho nájsť? A ak sa im to podarí, vráti sa Claire k nemu? A ak sa vráti... čo bude potom? Úprimne? Asi by bolo jednoduchšie opísať, čo sa nestalo, ako to, čo sa stalo. Príbeh plynie od duchov Samhainu v Škótskej Vysočine až k uliciam a nevestincom Edinburghu, k šírošírym diaľavám na mori a dobrodružstvám v Západnej Indii. Kníhtlač, vlastizrada, vražda, vúdú, čínsky fetišizmus nôh, únos, korytnačia polievka a mnoho iného. Ale za tým všetkým stojí jediná Jamieho otázka: „Sassenach, prijmeš ma takého, aký som, a riskneš všetko pre muža, ktorého si kedysi poznala?“