Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném
se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým
pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás
kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na
hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás
zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází,
a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou
úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či
řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New
Yorku, Paříži a v Belgii.
Cieľom pracovného zošita je ponúknuť žiakom a študentom základný
prehľad hudobno-teoretických poznatkov v podobe konkrétnych
príkladov. Jednotlivé úlohy na noty, stupnice, akordy, intervaly a
ďalšie hudobno-teoretické pojmy sú v jednotlivých celkoch zoradené
podľa náročnosti. Súčasťou zošita je tiež 54 rytmických cvičení
zoradených podľa náročnosti. Zošit ponúka širokú možnosť
uplatnenia. Je vhodný pre žiakov ZUŠ a študentov, ktorí sa
pripravujú na konzervatórium. Kľúč s riešením jednotlivých úloh
ponúka možnosť vlastnej kontroly aj bez účasti pedagóga. Riešenie
je uvedené v notových ukážkach na konci zošita.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...