Chute Talianska - Kolektív autorov

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 10,70 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Chute Talianska - Kolektív autorov kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
10,70 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Táto kniha je súčasťou projektu, ktorého iniciátorom je Taliansko- Slovenská obchodná komora. Nájdete v nej 55 jednoduchých receptov tradičnej talianskej kuchyne zozbieraných od talianskych manažérov, podnikateľov a kuchárov žijúcich na Slovensku. Autori receptov si na ich výbere dali naozaj záležať. Prinášajú tie najzaujímavejšie jedlá, ktoré sú typické pre rôzne regióny Talianska, od klasických receptov až po rodinné tajomstvá a nezvyčajné kombinácie chutí. Z bohatej ponuky si určite vyberú milovníci talianskej gastronómie, ale aj tí, ktorí chcú vyskúšať niečo nové z tejto pestrej stredomorskej kuchyne. Dozviete sa v nej, ako správne uvariť a ochutiť cestoviny, rizotá, zeleninové pokrmy, rôzne druhy mäsa či rýb. Nechýba ani najpopulárnejšie talianske jedlo- pizza a samozrejme obľúbené dezerty. Vďaka tejto knihe pripravíte rýchlu večeru, pohostenie pre priateľov, ale aj oslavu tradičných sviatkov v duchu pravej talianskej atmosféry.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Chute Talianska - Kolektív autorov je 10,93 €

Výber kníh autora kolektív autorov

Zobraziť všetky knihy autora kolektív autorov
Naše tipy


Matrix Energetics
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým vjemům.