'China The Cookbook is a magnificent insight into the history of
Chinese cuisine. I will treasure it in my collection and it will be
no doubt be used as valuable reference for many years to come.' –
Ken Hom OBE, chef, author, and global broadcaster The definitive
cookbook bible of the world’s most popular and oldest cuisine Now
available with a new lush red cover with gilt edging,China: The
Cookbook presents more than 650 recipes for delicious and authentic
Chinese dishes for the home kitchen, meticulously collected by two
of the country’s bestselling cookbook writers. From popular staples
such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, to lesser-known
regional classics including Fujian Fried Rice and Jiangsu’s Drunken
Chicken, this authoritative book showcases the culinary diversity
of the world’s richest and oldest cuisines with recipes from the
eight major regions and twelve minor regions and additional
selected recipes from star chefs from around the world.
Je ťažké nájsť samého seba a na svete je naozaj množstvo ľudí,
ktorí to nikdy nedokážu. Ally d'Apliese sa však rozhodne, že si
nenechá utiecť život pomedzi prsty. Je rozhodnutá zistiť, kým je, a
tak nasmeruje svoju cestu k mrazivému severu, dostala totiž
indíciu, aby jej hľadanie išlo ľahšie. Tou indíciou je životopis
nórskeho hudobného skladateľa, ktorý žil v 19. storočí. Po príchode
do Nórska ju okúzli hudobný svet, ktorý je s jej životom spojený
viac, ako doteraz tušila. Jej osud sa však začne rozmotávať až
vtedy, keď narazí na Annu Ladvik, nie príliš slávnu speváčku, ktorá
vystúpila v prvom predstavení Griegovej legendárnej hudby na motívy
Ibsenovho Peera Gynta. Až vďaka nej začne Ally rozumieť tomu, kým
vlastne je.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...