Bread, Cake, Doughnut, Pudding

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 26,13 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Bread, Cake, Doughnut, Pudding kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
26,13 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Bread, Cake, Doughnut, Pudding&,nbsp,is a comprehensive and inventive selection of sweet and savoury recipes from ex St John pastry chef, Justin Gellatly. Justin Gellatly is one of Britain's best bakers. Head Baker and Pastry Chef at St John for twelve years, Justin created the St John Bakery and restaurants' legendary sourdough bread and doughnuts. In&,nbsp,Bread, Cake, Doughnut, Pudding, Justin shows you how to make mouth-watering treats ranging from the classics (madeleines,&,nbsp,croquembouche,&,nbsp,sourdough starter&,nbsp,and&,nbsp,bread), to classics with a twist (banana sticky toffee pudding,&,nbsp,salted caramel custard doughnuts,&,nbsp,blood orange possets,&,nbsp,deep fried jam sandwiches) to the uniquely original (fennel blossom ice cream,&,nbsp,crunch in the mouth,&,nbsp,courgette and carrot garden cake). With over 150 recipes covering bread, biscuits, buns and cakes, hot, warm and cold puddings, ice cream, those doughnuts, savoury baking and store cupboard essentials,&,nbsp,Bread, Cake, Doughnut, Pudding, is full of recipes you'll want to make again and again. 'I have always loved eating his bread and cakes, and his the doughnuts are the best in the world.&,nbsp,Fabulous book'&,nbsp,Angela Hartnett 'Having always hugely enjoyed eating the seemingly endless, singular delights of this talented and very good baker,&,nbsp,it is a boon and a half to know at last how Justin makes these so very, very delicious things' Jeremy LeeHead Baker and Pastry Chef at St John for twelve years, Justin created the St John Bakery and restaurants' legendary sourdough bread and doughnuts, and has just opened a new bakery, Bread Ahead, in Borough Market. Justin Gellatly is the co-author, with Fergus Henderson, of&,nbsp,Beyond Nose to Tail: A Kind of British Cooking.
Výber kníh autorov Fig Tree , Justin Gellatly

Zobraziť všetky knihy autora Fig Tree, Justin Gellatly
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Pôvod
Harvardský ikonograf profesor Robert Langdon príde do Guggenheimovho múzea moderného umenia v Bilbau, aby sa zúčastnil na odhalení objavu, ktorý „naveky zmení tvár vedy“. Podujatie usporiadal štyridsaťročný miliardár a futurista Edmond Kirsch, ktorý sa vďaka svojim ohurujúcim ultramoderným vynálezom a odvážnym predpovediam preslávil po celom svete. Kirsch, ktorý pred dvoma desaťročiami patril k prvým Langdonovým študentom na Harvarde, sa chystá zverejniť prelomový vedecký objav, ktorý zodpovie dve zo základných otázok ľudskej existencie. Langdona a stovky hostí uchváti originálna prezentácia, oveľa kontroverznejšia, ako Langdon čakal. Dokonale zorganizovaný večer sa však v okamihu zmení na chaos a hrozí, že Kirschov vzácny objav sa navždy stratí. Langdon sa ocitne v bezprostrednom ohrození a musí z Bilbaa utiecť. Sprevádza ho Ambra Vidalová, elegantná riaditeľka múzea, ktorá Kirschovi pomohla provokatívny večer pripraviť. Vydajú sa do Barcelony, aby našli záhadné heslo, ktorým odhalia Kirschovo tajomstvo. Pri pátraní v temných vodách utajených dejín a radikálneho náboženstva sa Langdon s Vidalovou musia skrývať pred nepriateľom, ktorého všadeprítomná moc zjavne pramení v španielskom kráľovskom paláci a ktorý sa nezastaví pred ničím, aby Edmonda Kirscha umlčal. Na ceste vyznačenej moderným umením a tajuplnými symbolmi odhalia Langdon a Vidalová stopy, ktoré ich nakoniec dovedú až ku Kirschovmu nečakanému objavu... a šokujúcej pravde, čo nám tak dlho unikala.