Kniha Brazílska kuchyňa alebo Culinária Regionalista Brasileira nie
je tradičnou kuchárskou knihou. Pri jej tvorbe išlo skôr o
predstavenie histórie brazílskej gastronómie, než o zverejnenie
receptov. Preto kniha obsahuje iba 92 receptov a sústreďuje sa
najmä na ich pôvod a kultúrny kontext. Brazília, ako obrovská
krajina, sa môže pochváliť rozmanitosťou jedál, ktoré sa líšia
podľa regiónu. Výrazný vplyv na ich podobu mali imigranti z Afriky,
Európy a Ázie, ktorí obohatili tradičnú indiánsku kuchyňu. Tieto
rôzne vplyvy sa spojili a vytvorili jedinečný a vynikajúci
kulinársky štýl, ktorý si zaslúži našu pozornosť. Kniha je napísaná
v slovenčine aj v portugalčine a obsahuje recepty, ktoré môžu
zahŕňať ingrediencie, ktoré nie sú bežne dostupné v našich
obchodoch, ale dá sa ich nahradiť. Ak to nie je možné, kniha sa vám
pokúsi priblížiť históriu brazílskej kuchyne, čo je určite
zaujímavý zážitok. Tento titul teda treba vnímať skôr ako cestu do
sveta brazílskej gastronómie než ako bežnú kuchársku príručku.
V roce 1997 zažil Richard Bartlett posun ve vnímání, který dal
celému jeho životu nový směr. Zjistil, že slabý dotek spojený s
cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli
fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly
zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice. Dr. Bartlett čerpá ze
zdrojů kvantové fyziky a jeho cílem je poskytnout nástroje, naději
a přímou a osobní transformaci komukoliv, kdo je otevřen novým
vjemům.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...