Vývar je základem každé kuchyně. Můžete ho použít do omáček,
polévek, šťáv, můžete s ním dusit, nebo si ho dát jen tak, do
hrníčku. První zmínky o vývaru najdeme už ve starověké Číně nebo v
Egyptě a ve Francii se stal doslova pilířem vysoké gastronomie.
Ostatně ani českou kuchyni si bez něj nedovedeme představit. Vývar
spojuje rodiny u nedělního stolu, léčí nachlazení i kocovinu a
povyšuje běžná jídla na výjimečná. Bez vývaru prostě neuvaříš!
Recepty šéfkuchařů Filipa Sajlera, Martina Staňka a Ondřeje Kubů,
jejichž základem je nutričně bohatý a chuťově plný, dlouho tažený
vývar, obsahuje navíc ještě QR kódy s videi pracovních postupů.
Na brehu Ženevského jazera stojí zámok Atlantis, v ktorom sa
schádza 7 sestier, aby pochovali svojho nevlastného otca. Jeho
posledná vôľa však obsahuje niečo, čo ich všetky prekvapí. Dozvedia
sa, v ktorej krajine majú hľadať svoj skutočný pôvod. Maia, ktorá
je prvou zo sestier, neváha a rozhodne sa vypátrať, kým je a kam
patrí. Pátranie po jej osude ju zavedie do slnkom zaliateho Rio de
Janeira, do starobylej vily, kde objaví informácie o žene menom
Izabela Bonifacio. Práve Izabela žila v dome na začiatku 20.
storočia a patrila k najvyššej vrstve miestnej smotánky. Maia sa
ponorí do neuveriteľného životného príbehu Izabely a popri tom
rozplieta aj svoj vlastný.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...