Assassin's Creed: The Culinary Codex

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 28,03 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Assassin's Creed: The Culinary Codex kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
28,03 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Step into the Animus and prepare to be transported to the world of Assassin's Creed!With 40 recipes across ten full menus - each inspired by the times and places where the most famous Assassins lived and fought - you can relive the highlights of the Italian Renaissance, the French Revolution and even Victorian London. Follow Altair, Ezio, Arno, Evie, Jacob and all the Assassins of the Brotherhood while enjoying their most celebrated dishes: Masyaf Moutabel, Davenport Homestead Soup, Boston Apple Pie, Colonial Coleslaw, Meringues Mirabeau, Rooks' Bread Pudding and many more.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Assassin's Creed: The Culinary Codex je 28,03 €

Výber kníh autorov Titan Books , Thibaud Villanova

Zobraziť všetky knihy autora Titan Books, Thibaud Villanova
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Život Adama: Zápisky rebela z piatej triedy (edícia YOLi)
Vitajte vo svete piataka Adama, ktorý chce zmeniť svet, no rozhodne nemieni meniť seba. Prečo by to robil? Veď na všetko nové, čo ho postretne, má hneď názor. Či je to dobré alebo zlé, vie zhodnotiť za pár sekúnd. Najviac ho štve, ako sa s ním bavia dospeláci. Naozaj si myslia, že desaťročný človek je vhodný akurát tak na plnenie pokynov a príkazov rodičov a učiteľov? To teda rozhodne nie! Adam je rebel a pri každej príležitosti to vykrikuje, aby všetci vedeli, s kým sa bavia. Odmieta povinnosti a mieni žiť tak, ako sa mu práve zachce! Iba žeby mu to mama zakázala… Zapamäjte si: Ja, Adam, nie som žiadne béčko! Ilustroval Tomáš Hasaj.