Anna Olson's Baking Wisdom

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 43,65 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Anna Olson's Baking Wisdom kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
43,65 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
The #1 bestselling cookbook! And the baking bible every baking enthusiast needs to own—from Anna Olson, Canada’s most celebrated baker.",Canada’s dessert doyenne’s much-anticipated opus on flour, sugar, butter and eggs is out now – 450 pages covering everything you could possibly want to know about baking",—The Globe and MailInside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill&,nbsp, levels. Get inside Anna’s baking brain, as she shares a career’s worth of experience to build a true masterclass in baking. In this incredible baking compendium, you will learn the hows and whys of baking through her flawless techniques, patient advice and literally hundreds of photos. This is an all-encompassing guide, guaranteed to make you a better baker.&,nbsp,&,nbsp,&,nbsp,&,nbsp,Whether you want to perfect your pie dough or dedicate your weekend to assembling a masterpiece Torta Setteveli, there is a recipe in Baking Wisdom for you: ESSENTIALS • PIES &,amp, TARTS • PASTRIES • CAKES&,nbsp,• CUSTARDS &,amp, CREAMS • CONFECTIONS •&,nbsp, COOKIES &,amp, BARS • BREADS. Within each chapter, Anna’s triple-tested recipes are grouped together by commonly shared technique or principle, so you can see how one foundation recipe can be built upon to create many more complex creations. In every one of her perfected recipes, Anna leads the way with notes of baking wisdom directly included in each recipe’s method. And she does this all with one goal in mind: to help you achieve the very best baking results every time.&,nbsp,&,nbsp,&,nbsp,&,nbsp,Also included is extensive advice on topics such as baking ingredients, tools and actions, as well as numerous step-by-step how-to guides for all types of baking techniques. If you’ve ever wondered how to separate an egg, or frost a cake, or temper chocolate, the answers are here. And if you’re interested in a deeper understanding of how and why ingredients behave the way they do in baking, or the impacts of altitude, or even how to calculate butterfat content, there’s a whole section dedicated to the science of baking, too.&,nbsp,&,nbsp,&,nbsp,Baking Wisdom is a must-have collection of baking recipes, techniques and advice, and is Anna’s most comprehensive cookbook yet.
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Matematika 7
Matematika od autorskej dvojice Zuzana a Peter Bero je prvým uceleným konceptom vyučovania matematiky na základnej škole. Na Slovensku ojedinelý súbor učebníc a pracovných zošitov od jedného autorského kolektívu pre prvú až deviatu triedu spracovaný v modernej grafickej úprave. Učebnice aj pracovné zošity sú spracované podľa inovovaného ŠVP platného od septembra 2015. Tieto texty podporujú riadené aktívne učenie, pri ktorom je hlavný dôraz kladený na prácu žiakov a pri ktorom je učiteľ inšpirátorom a organizátorom diania v triede (metóda R.A.U.) tak, aby žiakov aj učiteľa práca bavila. Sú napísané tak, aby ich mohli používať všetci žiaci, bez ohľadu na ich predpoklady pre matematiku. Prezentujú matematiku pre každého, môžu podľa nich pracovať výborní žiaci, ale aj žiaci, ktorým matematika robí ťažkosti. Učebné texty berú do úvahy, že rôzni žiaci preferujú rôzne spôsoby vytvárania poznatkov (vizuálne, auditívne, kinesteticky...). Používajú jasný a jednoduchý jazyk, ktorý je blízky súčasnej generácii detí. Učebné texty obsahujú množstvo rôznorodých úloh tak, aby učiteľ nemusel vyhľadávať ďalšie zdroje. V každej téme úlohy od najjednoduchších až po veľmi zložité, tak aby učiteľ mohol diferencovať prácu v triede. Je v nich veľmi veľa projektov, či už čisto matematických, alebo začleňujúcich do vyučovania matematiky prierezové témy. Učebnice a pracovné zošity systematicky a dlhodobo pripravujú žiakov na Testovanie 5 a Testovanie 9. Sú vhodné aj pre nižšie ročníky osemročných gymnázií.